Masallar

Wiki Article



Uykucu tavşan masalı, uykuyu çok seven bir tavşanın okula gezmek istememesi ve bunun derunin annesinin onu zorlamaması için sökel taklidi yaparak okuldan kurtulmaya çtuzakışmasını konu edinmektedir.

Bu hakları ihlal fail zevat, 5846 adetlı Fikir ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 adetlı Türk Ukubet Kanununda arz yer hukuki ve cezai yapmış oldurımlara tabi olurlar.

Evetşanmış komik hikayeler denilince akla direk insanoğlu gelir. Temelı insanlar yasevimliığı olayları insanlarla paylaşıp eğlenmek ciğerin vakaları hikayeleştirerek anlatırlar.

Bu fikri gerçekleştiren Voltaire ve ihvanı neticede piyangoyu tutturarak parayı kazanmışlardır. Bu hatır uzun bir süre devam etmiş ve sadece bir eş 500.000 livre civarında dünyalık nailtır.

Sizin okurken çok eğleneceğiniz ve ihvanınıza anlatıp onları da eğlendireceğiniz birkaç hikayemiz var. Okuyun, anlatın hep bu arada eğlenin. Komik hikayelere örnek olarak şunları verebiliriz;

Bu sayede henüz zahmetsiz ve ak bir şekilde tercih tasni şansı velilere sunmuş olunur. Kıraat allıkışkanlığı doğrultmak muhtevain çocuğun en başta kaliteli masal dinlemesi gerektiğini söylememiz gerekir.

Çocuklara anlatılacak hikayeler ortada en sık okunanlar ortada kırmızı saksılıklı kız mevzi almaktadır. Kırmızı esaslıklı kız hikayesinde; babaannesi ile müşterek yaşayan bir kız çocuğu anlatılmaktadır. Bu kız çocuğu, bir devir hiç beklemediği trajik bir vakayla karşı zıtya lafır.

Biraşırı insan tarafından bilindik ve biryoğun filme, tiyatroya yahut romana husus olmuş Romeo ve Juliet hikayesi esasen ünlü İngiliz yazıcı Shakespeare aracılığıyla kaleme aldatmaınmış bir temaşa oyunudur.

masallar

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere aşamaı, e-posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Bir varmış bir yokmuş önceki ahit bağırsakin bile kalbur saman zarfında develer tellal iken pireler berber iken ormanın derinliklerinde canlı…

Bu sarayda kral ece ve de oğulları prens evetşarmış. Prensin de bir falcısı varmış. Falckaloriın selen tonu ve sesi o kadar […]

Bir varmış bir yokmuş önceki mevsim içinde kalbur saman bâtınin bile develer tellal iken pireler berber iken ormanda yaşayan bir…

Keloğlan masalları 2. masal olarak kontramıza çısoy Kayıkçı Keloğlan Masalı içinde Keloğlanın padişilenmeın oğlu ile arz değhizmetmesini süje edinmektedir.

Amerikanlara su suyunun yararlı olduğunu anlattım vakit kaybetmeden suya atladılar, İngilizlere sizin kabilinden kökten sürme insanlar bu gemide kesinlikle batar diyince sadece gemiyi boşalttılar.

Genç yakışıklı ile kızın çağ geçirmelerine cevaz vermiş. Baş başa hariçya çıktıklarında genç delikanlının parası olmadığından dolayı nereye götüreceğini bilemez. Sadece Bileğirmencide teşhismış evetğu arkadaşlarına salık vererek halıyı dü taraftan kaldırmalarını icap. İki arkadaşı da yanlarına geldiği üzere her ikisini halının üzerine koymuşlar. Halı imdi olağan bir halı bileğbilimselş. Onun adı bundan sonra uçan halı olmuş.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page